آموزش 1800 پزشک برای تشخیص و درمان معلولان کشور - قیدار شهر جد پیامبراسلام
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
درباره وب

لینک دوستان
جستجوی وب
برچسب‌ها وب
373039

 

معلولان مدیرکل دفتر توانمند سازی معلولان سازمان بهزیستی خبر داد                            
 آموزش 1800 پزشک برای تشخیص و درمان معلولان کشور                        
مدیرکل دفتر توانمند سازی معلولان کشور از آموزش 1800 پزشک در سطح کشور برای تعیین و شدت معلولیت معلولان و نوع معلولیت آنها خبر داد و گفت: یک میلیون و 300 نفر معلول از خدمات بهزیستی بهره‌مند می‌شوند.
                 

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان کیوان دواتگران در دومین نشست دبیران کمیسیون‌های پزشکی تشخیص نوع و تعیین شدت معلولیت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از سال 89 بحث کمیسیون‌های پزشکی تشخیص و تعیین شدت معلولیت مورد تجدید نظر قرار گرفت و قرار بر این شد این روش‌ها با استاندارهای جهانی منطبق شود.

وی افزود: بیش از یک هزار و 800 پزشک به نمایندگی از کمیسیون‌های پزشکی سراسر کشور آموزش‌های لازم برای تشخیص نوع و تعیین شدت معلولیت را با استاندارهای جهانی فرار گرفته و این مباحث را به سایر پزشکان کمیسیون‌های پزشکی استان‌های خود ارائه می‌دهند.

رئیس کمیسیون های پزشکی تشخیص نوع و شدت معلولیت بهزیستی کشور با بیان اینکه طیف بزرگی از معلولان جسمی، بینایی، شنوایی، گفتار، هوش، شناختی، ذهنی و کسانی که دچار بیماری‌های روانی هستند به بهزیستی مراجعه می‌کنند، ابراز کرد: به کسانی ارائه خدمات بیشتری می شود که دارای معلولیت شدید باشند.

وی با اشاره به اینکه به طبع تمامی معلولان باید خدمات دریافت کنند نه تنها کسانی که با معلولیت شدیدی روبرو هستند، ابراز کرد: به دلیل منابع محدود  توانایی ارائه تمامی خدمات به کسانی که با معلولیت شدید روبرو هستند را نداریم و فقط می توانیم درصد خفیفی خدمات به آنها ارائه دهیم.

دواتگران تصریح کرد: سازمان بهزیستی کشور به یک میلیون و 300 نفر از معلولان کشور و بر اساس شدت معلولیت آنها که در کارت های معلولین مشخص شده است خدمات ارائه می‌دهد.

وی با اشاره به خدمات ارائه شده بیان کرد: معلولان در 10 خوشه طبقه بندی شده و با توجه به خوشه های مشخص شده از خدمات بهره مند می‌شوند.

مدیرکل دفتر توانمند سازی معلولان کشور با بیان اینکه هیچ کدام از معلولان از چرخه خدمات ارائه شده از طرف بهزیستی خارج نمی‌شوند، افزود: این افراد از چرخه خارج نمی شوند بلکه خدمات ارائه شده به این افراد تغییر پیدا می‌کند.

وی گفت: در حال حاضر 380 هزار نفر در کشور در طرح توانبخشی مبتنی بر جامعه شناسایی و خدماتی مانند بسترسازی برای اشتغال، مناسب سازی منزل، لوازم و تجهیزات مورد نیاز دریافت کرده‌اند.

دواتگران با اشاره به طرح توانبخشی مبتنی بر جامعه یا CBR خاطرنشان : طرح توانبخشی مبتنی بر جامعه یکی از موفق ترین خدمات اجتماع و خانواده محور است.

وی درباره دومین نشست دبیران کمیسیون‌های پزشکی تشخیص نوع و تعیین شدت معلولیت کشور اظهار کرد: اولین نشست در خراسان برگزار شد و زنجان نیز به دلیل عملکرد خوب در این حوزه برای دومین نشست این دوره میزبان شد.

رئیس کمیسیون‌های پزشکی تشخیص نوع و شدت معلولیت بهزیستی کشور با اشاره به رونمایی از نرم افزار مرورگر ICF به زبان فارسی در زنجان ابراز کرد: این نرم افزار کدهای تعیین معلولیت که به زبان انگلیسی است با زبان فارسی و به دست متخصص زنجانی طراحی شده است که فردار از آن رونمایی می‌شود.

وی با بیان اینکه 10 درصد از جامعه در طیف‌های خفیف، متوسط، شدید و خیلی شدید دچار معلولیت هستند، عنوان کرد: پیشگیری از معلولیت‌ها و ارائه خدمات در سه حوزه انجام می‌شود.

دواتگران تصریح کرد: یکسری از اقدامات همانند جلوگیری از معلولیت نوزاد بر عهده وزارت بهداشت و بخش دیگر پیشگیری از شدت گرفتن معلولیت و سومین بخش آن اقدامات توانبخشی برای کاهش اثرات معلولیت در زندگی روزمره است.

وی افزود: از نرم افزار ICF با حضور ریاست بهزیستی کشور فردا در زنجان رو نمایی می‌شود.

 




تاریخ : شنبه 93/2/27 | 11:32 عصر | نویسنده : یدالله نجفی | نظر


  • paper | قالب وبلاگ | فال حافظ
  • خرید لینک دائمی | ایران موزه